allminnelige fredagskvelder

Innen hver fredag ankommer har jeg lagt planer om å bruke hver sekund i helgen på noe fornuftig (å drikke seg uanstendig full er fornuftig, om du skulle spørre mine venninner). Jeg drar "uthvilt" på jobb, og iløpet av dagen synker jeg dypere og dypere ned i den minst komfortable kontorstolen på jordkloden. Hodet blir trettere og kun fingrende innehaver leddene som har blitt brukt de siste timene ved pulten.  Ved slutten av arbeidsdagen har jeg avlyst kveldens avtaler og skylder på stress på jobb, når jeg egentlig bare skal hjem og sove. Har hverdagen tatt meg? Definitivt.

Når jeg har kommer inn ytterdøren i blokken jeg har havnet i lukker jeg øynene mens jeg løfter bena opp de uendelige trappene. I kjøleskapet befinner det seg øl kaldere enn ekskjærestens hjerte, og i sofaen befinner deg seg til stadighet en fin mann. Den fine mannen og jeg legger planer om å ikke røre flere muskler og la kroppen gå i hvilemodus.

Sofaen
Gullrekken
Voksen

 

Én kommentar

Synne

15.10.2012 kl.21:17

Hihi, treffende og vittig lesning! Helgeforventningene endrer seg med alderen, men det går heldigvis an å variere, og innimellom er det kjempegodt å bare ta det rolig. Ha en fin uke! Klem fra Paris!

Skriv en ny kommentar

hits